Cursussen & Workshops & Interactieve Lezingen

Voor Pedagogisch Medewerksters/ers


In deze workshop kunt u ideeën opdoen hoe met muziek op de groep aan de slag te gaan. Wat voor activiteiten kunt u inzetten? Welke materialen zijn geschikt? Wat zijn goede liedjes? Vooral het zelf doen en ervaren staat voorop in deze workshop. 

Informeer naar de mogelijkheid van een workshop op lokatie. 

Voor een ouder- of thema-avond


Wat houdt dat nu in, muziek in de leeftijd van 0 - 4 jaar? Wat kan je hiermee thuis doen? Wat is geschikt muziekmateriaal? We gaan praktisch aan de slag met liedjes en muzikaal materiaal. 

Cursus op kdv of peutergroep


Een cursus Muziek met Jonge Kinderen voor horizontale en verticale groepen op locatie van 6 of 8 lessen van 45 minuten met of zonder ouders.         

Voor Iedereen geïnteresseerd 

in de muziekeducatie van het jonge kind


In deze interactieve lezing gaan we in op de pedagogische achtergronden van muziek met jonge kinderen. Aan de hand van voorbeelden uit de pedagogiek, kunstpedagogiek en onderzoeks-literatuur gaan we dieper in op de waarom en hoe vraag. En vooral hoe dit nu vorm krijgt in de praktijk. Het zelf-doen is ook een onderdeel van deze interactieve lezing: van theorie naar praktijk. Informeer naar de mogelijkheid van een interactieve lezing op lokatie. 

U kunt ook contact opnemen met Kunstencentrum Het Klooster in woerden voor het aanvragen van een workshop of interactieve lezing.

OK

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie het Privacybeleid voor meer informatie.